Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αυτό που έχει βγει προς τα έξω, απέχει πάρα πολύ με αυτό που έχει γίνει», λέει ο δικηγόρος των συλληφθέντων

12χρονη – Κολωνός: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης στα Σεπόλια, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες καθώς υπάρχει εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης, η οποία και συνελήφθη καθώς κατηγορείται για μαστροπεία.

Σημειώνεται, πως μετά την απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, ο Ηλίας Μίχος και ο Γιάννης Σοφιανίδης κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Σε δηλώσεις του ο διορισμένος δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος ξεκαθάρισε μπροστά στις κάμερες ότι υποχρεώθηκε από την κυρία Ανακρίτρια να αναλάβει την υπόθεση και συνέχισε λέοντας ότι ο 53χρονος κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό, τι αφορά στις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Παράλληλα, ο κ. Χρονόπουλος τόνισε πως «από το μέχρι τώρα υλικό της δικογραφίας αυτό που έχει βγει προς τα έξω σε σχέση με αυτό που έχει γίνει πραγματικά απέχει πάρα πολύ» και συνέχισε λέγοντας ότι «μέχρι τώρα δεν διαφαίνεται κάποιο κύκλωμα, αλλά πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν υπάρχει κάποια οργωμένη δράση».

Πηγή: megatv.com

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button