Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν», λέει η μητέρα-Πως έφτασαν στη σύλληψή της

12χρονη – Κολωνός: Η μητέρα του κοριτσιού που βιαζόταν και είχε εξωθηθεί στην πορνεία τόσο από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, όσο και από την ίδια της την μητέρα-όπως φαίνεται-συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 12/10, κατηγορούμενη για μαστροπεία.

Ήταν λίγο μετά της 16:00 όταν πήγε το περιπολικό στο σπίτι της 12χρονης στον Κολωνό και συνέλαβε την μητέρα της 12χρονης.

«Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν», ήταν η πρώτη δήλωση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, στο protothema.gr, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος της.

Πώς έφτασαν στη σύλληψη οι Αρχές

Οι συχνές επαφές μέσω μηνυμάτων με τον 53χρονο μαστροπό – βιαστή του Κολωνού και τακτικά εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον κατηγορούμενο, αποκάλυψαν την εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης, στην φρικιαστική υπόθεση του συστηματικού βιασμού της κόρης της.

Για τα εμβάσματα, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Άλλωστε, δεν χωρούν αμφιβολίες για τον ρόλο της μητέρας, έχοντας ως δεδομένα οι Αρχές τις συνομιλίες που κατέγραψαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα με τον κοριό, όπως αναφέρει το protothema.gr, και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της 12χρονης.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button