Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έχουν ταυτοποιήσει 16 άτομα που τη βίαζαν έναντι 50-70 ευρώ

Τουλάχιστον 16 ενήλικες, οι οποίοι βίαζαν τη 12χρονη στον Κολωνό έναντι αμοιβής έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα από τις διωκτικές αρχές, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει και… αρρωστήσει την πανελλήνια κοινή γνώμη.

Εξάλλου, από τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο που εξέδιδε το κοριτσάκι, το οποίο τού έκανε θελήματα στο μαγαζί του στον Κολωνό, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να αποκαλύψουν όλους τους εμπλεκόμενους στη νοσηρή αυτή υπόθεση.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μεταφερθεί όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του 53χρονου, οι οποίες κατασχέθηκαν κατά την έφοδο των ανδρών της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων στο σπίτι του αλλά και στο κατάστημα του.

Οι δύο υπολογιστές αλλά και το κινητό τηλέφωνο του παιδοβιαστή και μαστροπού γίνονται φύλλο και φτερό, ενώ οι διαδικτυακός χώρος γνωριμιών στον οποίο είχε δημιουργήσει προφίλ της 12χρονης προκειμένου να της κλείνει τα ραντεβού για να τη βιάζουν, σκανάρεται συνεχώς από τους αστυνομικούς.

Από τις συνομιλίες του 53χρονου μέσω του κινητού τηλεφώνου, όσο κι από το site γνωριμιών έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής 16 άτομα, τα οποία φαίνεται να πλήρωσαν ποσά από 50 έως 70 ευρώ προκειμένου να βιάζουν τη 12χρονη.

Οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ. ΑΣ. συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς ο παιδοβιαστής είχε δημιουργήσει μία λίστα 200 υποψήφιων πελατών.

Έτσι οι αστυνομικοί από το ξεσκαρτάρισμα, προσπαθούν να εντοπίσουν όλα τα άτομα που τελικά ικανοποιήσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο κορμάκι της ανήλικης.

42χρονος πατέρας τριών ανήλικων παιδιών ο… φίλος του 53χρονου

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, νέο σοκ προκαλεί η ταυτότητα του 42χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο και αντιμετωπίζει το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση.

Ο 42χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών και εργάζεται σε μεταφορική εταιρία των δυτικών προαστίων.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button