Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πληροφορίες για επικείμενη σύλληψη ατόμου από το περιβάλλον του κοριτσιού

Ραγδαίες εξελίξεις με πληροφορίες πως επίκειται σύλληψη ατόμου από το περιβάλλον της 12χρονης που βιαζόταν και είχε εξωθηθεί στην πορνεία από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Η σύλληψη αυτή φαίνεται να σχετίζεται και με τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό αυτού του ατόμου…

Όπως είπε στον “αέρα” του MEGA, την Τετάρτη (12/10) το απόγευμα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η σύλληψη αυτή μπορεί να γίνει και μέσα στη μέρα.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ» ανέφερε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα επίκειται σε πρώτο στάδιο προσαγωγή και κατόπιν σύλληψη ατόμου από το περιβάλλον της οικογένειας της 12χρονης.

Η προσαγωγή του ατόμου αυτού από το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης προκύπτει από τα χρηματικά εμβάσματα που φάνηκε να στέλνει ο 53χρονος σε διάφορα άτομα και τα εμβάσματα αυτά ήταν όπως προκύπτει από έρευνα μικροποσά από 30 ως και 80 ευρώ.

Προκλητικοί οι κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, αλλά αρνούνται τον βιασμό

Σημειώνεται, εξάλλου, πως τo μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν οι σύντομες απολογίες του 53χρονου από τον Κολωνό Ηλία Μίχου και του 42χρονου στην 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών με τους κατηγορούμενους να αρνούνται κάθε πράξη βιασμού.

Πρώτος βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 53χρονος κατηγορούμενος για βιασμό, ο οποίος ομολόγησε το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, παραδεχόμενος τις σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη στον Κολωνό.

Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ότι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Από την πλευρά του, ο 42χρονος παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής, ισχυριζόμενος πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Σε κάθε περίπτωση, ούτε ο 53χρονος ούτε ο 42χρονος δεν αποδέχονται πως βίασαν την ανήλικη.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button