Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και μου έστελνε συνέχεια μηνύματα ‘’πότε θα σε δω’’», είπε ο 33χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 14/10 για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε προκλητικά, όπως αποκάλυψε ο συνήγορός του, ότι το παιδί τού είχε πει ότι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και εκείνος τήν πίστεψε.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας.

Ο 33χρονος συλληφθείς, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βίασε-τουλάχιστον δυο φορές την 12χρονη, υποστηρίζει πως υπάρχουν μηνύματα στα οποία του εμφανίστηκε μέσω της εν λόγω εφαρμογής, ένα κορίτσι λέγοντας του πως είναι 17-18 ετών.

«Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πιεστικά και προσπαθούσε να συναντηθούμε. Σε αυτά τα μηνύματα έλεγε συνέχεια: Πότε θα σε δω, πότε θα σε δω», φέρεται να υποστηρίζει ο 33χρονος.

Ο Ηλίας Μίχος πίσω από τα sms

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων, πίσω από αυτά τα μηνύματα βρισκόταν ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος στη συνέχεια εξέδιδε τη 12χρονη, στους άνδρες που συμφωνούσαν να κλείσουν ραντεβού.

Μάλιστα, συμφωνά με όσα υποστήριξε ο 33χρονος, ο τρόπος γραφής στα μηνύματα έδειχνε πως πρόκειται για άτομο το οποίο ήξερε από τέτοια ραντεβού και δεν φαινόταν να ήταν παιδί.

Πως έφτασαν στα ίχνη του

Ο 33χρονος είναι από την Αγία Βαρβάρα και εργάζεται σε εργοστάσιο.

Φέρεται να συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω της εφαρμογής Blindchat και να πραγματοποίησε δύο ραντεβού μαζί της.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έφτασαν στα ίχνη του μέσα από τις αναλύσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων, καθώς βρέθηκαν ψηφιακή ίχνη και συνομιλίες του με το παιδί.

Φέρεται επίσης να τον αναγνώρισε από φωτογραφίες και η ίδια η 12χρονη.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button