Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ξεκίνησαν οι βιασμοί ενώ ήταν μικρότερη από 11 ετών-Ήξερε ο 53χρονος για την έρευνα

Από το καλοκαίρι του 2021, όταν η μικρή ήταν ούτε 11 ετών, μόλις 10,5 ετών, ξεκίνησαν οι συστηματικοί βιασμοί της τόσο από τον 53χρονο, όσο και από όσους τήν προωθούσε ο Η.Μ.

Σημειώνεται, πως μέχρι στιγμής, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον 16 ενήλικες οι οποίοι βίαζαν τη 12χρονη και έχει γίνει προσπάθεια ταυτοποίησης τους με βάση τις επαφές που έχει περασμένες ο 53χρονος και αυτές που υπάρχουν στο chat room.

Πέρα από τις δύο συλλήψεις η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, περισσότεροι από 213 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί για τη 12χρονη που εξέδιδε ο 53χρονος στα Σεπόλια, ενώ 10 εξ αυτών φαίνεται πως το είχαν κάνει και πράξη.

Ο αστυνομικός συντάκτης στα «ΒΗΜΑ» & «ΤΑ ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή Live News, στο MEGA τα εξής:

«Εδώ και 20 ημέρες ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα. Ο δράστης φαίνεται μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες να ενημερώθηκε ότι επίκειται να ξεκινήσει μία αστυνομική έρευνα και υπάρχει δημόσια καταγγελία. Από πέρυσι το καλοκαίρι το κορίτσι περιέγραψε τους συστηματικούς βιασμούς που υπέστη».

Εξάλλου, ο 42χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή γιατί από την πρώτη εξέταση του κινητού το 53χρονου οι αστυνομικοί από ότι φαίνεται είδαν το πρόσωπο του μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και τον είχε στις επαφές του ο 53χρονος ως ο «πελάτης».

Σχετικά με το αξιωματικό που φωτογραφιζόταν ο 53χρονος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι ο δράστης επιχειρούσε να έχει καλές σχέσεις με το τοπικό αστυνομικό τμήμα κάνοντας συχνά δωρεές σε αυτό.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button