Αθλητικά

ΝΒΑ: Η τεχνητή νοημοσύνη επέλεξε την κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών – Τζόρνταν ή ΛεΜπρόν ο κορυφαίος;

Οι ειδικοί παλεύουν να επιλέξουν τα μέλη της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών στο NBA όπως και τον GOAT του αθλήματος αλλά σκοντάφτουν στις διαφορετικές εποχές και στον τρόπο που παίζονταν το μπάσκετ.

Η τεχνητή νοημοσύνη που δεν έχει και συναίσθημα έβγαλε όμως ετυμηγορία. Η ισπανική “Marca” δημοσίευσε τα αποτελέσματα τα οποία βγήκαν αφού επεξεργάστηκαν τα στατιστικά στοιχεία, οι τίτλοι, τα βραβεία και άλλοι παράγοντες.

Επιλέχθησαν οι 12 κορυφαίοι παίκτες όλων των εποχών με τον Μάικλ Τζόρνταν να είναι στο Νο1 και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Νο2. Ακολουθούν κατά σειρά οι: Τζαμπάρ, Μάτζικ Τζόνσον, Λάρι Μπερντ, Σακίλ Ο’ Νιλ, Χακίμ Ολάζουον, Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Μπιλ Ράσελ,Όσκαρ Ρόμπερτσον.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Επέλεξε και την κορυφαία πεντάδα!

Ο Τζόρνταν θα ήταν ο σούτινγκ γκαρντ και ο ΛεΜπρόν σμολ φόργουορντ, ο Μάτζικ Τζόνσον θα ήταν ο πόιντ γκαρντ, ο Τιμ Ντάνκαν πάουερ φόργουορντ και ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ ο σέντερ της πεντάδας.

Αίσθηση προκαλεί η απουσία του Τσάμπερλεϊν από την πεντάδα αφού ήταν μηχανή πόντων και ο άνθρωπος που πέτυχε 100 σε ένα παιχνίδι στο NBA. Επίσης ο Στεφ Κάρι δεν υπάρχει ούτε καν στην 12αδα και είναι 24ος!

View this post on Instagram

A post shared by MARCA (@marca)

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button