Lifestyle

Σοκαρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Ηλία Ψινάκη: “Ζορίζομαι πάρα πολύ! Έχω παγώσει, πολύ αμήχανο και άβολο”

“Αν η κα. Λιόλιου έκλαιγε, μπορεί να ήταν για άλλο λόγο και όχι για την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη” δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Με όσα έφερε στην τηλεοπτική μας μνήμη ο Ηλίας Ψινάκης για την Μαίρη Συνατσάκη, μέσω του J2US, ασχολήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με την πρωινή της παρέα στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή στο MEGA. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την προσωπική της δυσαρέσκεια για το παρελθοντικό συμβάν με πρωταγωνιστή τον Ηλία Ψινάκη και συμμετέχουσα την Καυτερίνα Λιόλιο, πριν δυο χρόνια, στο X Factor.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν εμφανώς σοκαρισμένη και υπογράμμισε χαρακτηριστικά τα εξής. » Ζορίζομαι πάρα πολύ αυτή τη στιγμή γιατί το απόσπασμα με την κα. Λιόλιο το είδα τώρα. Δεν το είχα δει, δεν το θυμόμουν καθόλου, δεν ήξερα όταν έγινε χθες όλη αυτή η ιστορία σε τι αναφερόταν. Έχω παγώσει με αυτό που έχω δει, έχοντας απόλυτη αντίληψη ότι στην τηλεόραση όσο πιο πίσω πας τόσο χειρότερα πράγματα θα δεις».

«Δυστυχώς δεν υπήρχε αυτό το περιθώριο και θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω η κα. Λιόλιου τι έχει να πει γι’ αυτό, πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα γιατί, αν η κα. Λιόλιου έκλαιγε για μια εβδομάδα, μπορεί να έκλαιγε για κάποιον άλλο λόγο και όχι για την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη. Γιατί αυτό της συνέβη δημόσια».

«Δεν είμαι εγώ αυτή που θα το πω γιατί εγώ δεν είχα δει καν το απόσπασμα. Θα περιμένω όμως με πολλή αγωνία την κα. Λιόλιου να τοποθετηθεί, θα ήθελα να δω τι έχει να πει. Πάρα πολύ αμήχανο, πάρα πολύ άβολο! Με κάνει και προβληματίζομαι. Καταλαβαίνω, ρε παιδί μου, ότι κουβαλάμε όλα αυτά τα πατριαρχικά, που λέει και η Μαίρη με τα οποία συμφωνώ απόλυτα και δεν είναι πολύ εύκολο να τα πετάξουμε από πάνω μας».

«Βλέπω όμως ανθρώπους που είναι πρόθυμοι, ακόμα και αν δεν έχουν γαλουχηθεί έτσι και δεν έχουν μεγαλώσει σε μια τέτοια κοινωνία. Είναι πρόθυμοι να αλλάξουν, αντιλαμβάνονται ποιο ήταν το πρόβλημα ενώ βλέπω και ανθρώπους που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Το λέω με πολύ μεγάλη λύπη γιατί ο Ηλίας Ψινάκης, τον οποίο δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε καμία σχέση, είναι ένας άνθρωπος που κάποιες φορές μου αρέσει το χιούμορ του και το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό».

«Εδώ βλέπω ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε όλη αυτή τη στροφή και να πούμε «όχι, δεν είναι έτσι». Βλέπω δηλαδή ότι επιμένει πέρα από την προσωπική του θέση σε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη που θεώρησε ότι ήταν τόσο κατάπτυστο αυτό που έκανε η Μαίρη» σημείωσε, εν συνεχεία, η Σίσσυ Χρηστίδου

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button