Lifestyle

Μαρίνα Σάττι: Για εμένα αυτή είναι η Ελλάδα, η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές»

“Αυτό είναι ένα σπίτι με αυλή και φέραμε κάτι ψιλά να φάμε και να πιούμε και να παίξουμε με τους μουσικούς, αλλά δεν νομίζω πως δεν είναι κάτι αληθινό αυτό που δείξαμε” δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

Την Μαρίνα Σάττι συνάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την Super Κατερίνα λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η καλλιτέχνιδα απάντησε για τις κριτικές που δέχθηκε η συμμετοχή της, τα μηνύματα που ήθελε να περάσει και το δημοσίευμα που αφορούσε την κριτική επιτροπή της ΕΡΤ και την Κύπρο.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι αυτή. Δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε κάτι από το πως θα γινόταν στην πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα σπίτι με αυλή και φέραμε κάτι ψιλά να φάμε και να πιούμε και να παίξουμε με τους μουσικούς, αλλά δεν νομίζω πως δεν είναι κάτι αληθινό αυτό που δείξαμε.

Τουλάχιστον στο lifestyle που ζω εγώ» ανέφερε η Μαρίνα Σάττι για τα σχόλια του Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Μου φαίνεται περίεργο ξαφνικά για την Ελλάδα και την Κύπρο από εκεί που είμαστε αγαπημένοι πάντα να υπάρχει τέτοια πρόθεση και ειδικά φέτος που είναι μία τόσο ταλαντούχα κοπέλα.

Δεν νομίζω ότι ισχύει και έτσι με έχουν ενημερώσει. Πιστεύω ότι η Σίλια είναι τρομερή τραγουδίστρια και χορεύτρια.

Δεν ξέρουμε ακόμα κανένας τι αξίζει, ούτε εμείς γιατί δεν έχουμε δει ακόμα τη σκηνική παρουσία» σημείωσε η Μαρίνα Σάττι.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button