Lifestyle

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Ήμουν στους πρώτους 40 που έκαναν Facebook και Instagram στην Ελλάδα»

Για τη σχέση της με τα social media και την ιδιαίτερη… περίπτωση που αποτελεί η ίδια μιλά η Κατερίνα Γιατζόγλου. Η γνωστή συγγραφέας και παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και την εφημερίδα OnTime.

«Δεν ξέρω αν είμαι η πρώτη που έκανα Facebook στην Ελλάδα αλλά είμαι σίγουρα μέσα στους πρώτους 40, όπως και στο Instagram. Στο Facebook έχω οκτώ λογαριασμούς και πέντε στο Instagram εν ενεργεία», δηλώνει η Κατερίνα Γιατζόγλου.

«Αυτό το είχα πάντα, έχω τέτοιο άνοιγμα αλλά ποτέ δεν ανεβάζω προσωπικά, αν πέθανε η μάνα μου, αν αυτό είναι το παιδί μου, αν έχω σύντροφο, ποτέ. Τα social ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα για τα προσωπικά μου, μόνο για τη δουλειά και για να πω τη γνώμη μου για κάποιο θέμα», σημειώνει αμέσως μετά.

«Το άνοιγμα της προσωπικής σου πόρτας, τύπου όλα στη φόρα, κηδείες, θάνατοι, παιδιά, μωρά, νεογέννητα, από κλινικές… δεν το καταλαβαίνω αυτό. Άνθρωποι από τον χώρο της showbiz, που κάποτε κόπτονταν να μη βγει στη δημοσιότητα τίποτα από την προσωπική τους ζωή, τώρα κοινοποιούν μέσα από τα social media πολλά που είναι αυστηρά προσωπικά δεδομένα», σχολιάζει η Κατερίνα Γιατζόγλου.

«Αυτό είναι κάτι που χρήζει ερμηνείας ψυχολογικής, είναι σοβαρό. Είναι κάτι απίστευτο αυτό το πράγμα, δεν γίνεται, εγώ αδυνατώ να το καταλάβω», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Γιατζόγλου.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button