Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Γενέθλια για την κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου – Η τρυφερή φωτογραφία τους

Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημερινή ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη, και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της, Μαρίνα.

Η παρουσιάστρια, δεν έχει κρύψει ποτέ την μεγάλη αδυναμία που έχει στα τέσσερα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, την οποία και φροντίζει να εκδηλώνει με κάθε τρόπο.

Και μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να έχει αποφασίσει να τα εκθέτει όσο λιγότερο μπορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, πάντα στα γενέθλια και τις γιορτές τους φροντίζει να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση.

Έτσι και σήμερα, με αφορμή τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της, Μαρίνας, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με την μικρή της κόρη, και άλλη μία με την Μαρίνα να ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της σκύλο και έγραψε, «Το μικρό κορίτσι μου , το στερνοπουλάκι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων !!! Χρόνια πολλά Μαρινάκι μας , σε λατρεύουμε παιδί μου!»

screenshot 13

screenshot 14

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button