Lifestyle

Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση για τον Γιάννη Φέρτη: «Ήταν ο μέντοράς μου, μού άνοιξε τις πόρτες – Είχαμε ένα μεγάλο έρωτα… »

Η Μιμή Ντενίση μίλησε με συγκινητικά λόγια στο Tlive για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε το πόσο τη στήριξε επαγγελματικά και για τον μεγάλο τους έρωτα.

«Ο Γιάννης για μένα ήταν ο μέντορας μου, θα έλεγα ο πυγμαλίωνας. Ήμουν πολύ πιο νέα, πολύ πιο άσχετη από το θέατρο κι απ’ όλα. Εκείνος μου άνοιξε τις πόρτες, εγώ ένα χρόνο είχα παίξει με την Αλίκη και μετά αμέσως μου έκανε την τιμή να κάνουμε θίασο μαζί.

Είχαμε ένα μεγάλο έρωτα που είχε ξεκινήσει από τον συμβολαιογράφο, πριν εγώ ακόμα παίξω στο θέατρο και μετά ήμασταν μαζί τα επόμενα χρόνια, παντρευτήκαμε, είχαμε θίασο μαζί».

«Ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, Όποιος όταν έβλεπε κάτι και πίστευε σε κάτι σου άνοιγε διάπλατα τις πόρτες. Εκείνος με έβαλε να μεταφράσω πρώτη φορά, εγώ ούτε ήθελα, ούτε τολμούσα, εκείνος με έβαζε με τους σκηνοθέτες τους ξένους που φέρναμε να είμαστε μαζί για να μάθω να σκηνοθετώ.

Γενικά μου άνοιξε διάπλατα την πόρτα του θεάτρου και γι’ αυτό θεωρώ ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτού που έγινα, που δεν το λέω τώρα που έφυγε, το έλεγα πάντα συνεντεύξεις μου, ένα μεγάλο κομμάτι το χρωστάω στον Γιάννη» εξομολογήθηκε ιδιαίτερα συγκινημένη η Μιμή Ντενίση στο T-live.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button