Πολιτική

«’Αγρια» κόντρα Γεωργιάδη- Σπίρτζη: «Πιο άθλιο, βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει» – «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» ξέσπασε σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Χρήστου Σπίρτζη με αφορμή τη υπόθεση κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Χρήστου Σπίρτζη στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» με αφορμή τη υπόθεση κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σπίρτζης: «Η καθυστέρηση είναι συγκάλυψη» – «Χυδαιολογείτε, θα έπρεπε να ντρέπεστε» λέει ο Άδωνις

Από την αρχή της εκπομπής το κλίμα ήταν τεταμένο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο από τον Χρήστο Σπίρτζη, για τη δήλωση του για την υπόθεση με την κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό. «Δηλαδή λέτε ότι σε μια υπόθεση που έχει εμπλακεί ο ανακριτής και ο εισαγγελέας, η κυβέρνηση τους έχει πάρει και τους έχει ζητήσει να μην κάνουν το καθήκον τους και να ακολουθήσουν το νόμο και ότι και οι δύο δέχονται την πίεση της κυβέρνησης. Αυτό λέτε κύριε Σπίρτζη;» διερωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Θα πω εγώ τι θέλω να πω. Λέω ότι η καταγγελία στην ελληνική αστυνομία, με τις γκρίζες ζώνες που υπάρχουν, έχει γίνει εδώ και ενάμιση μήνα. Εδώ και ενάμιση μήνα διερευνάτε αυτή η ιστορία. Η ίδια η αστυνομία διαρρέει ότι έχουν ταυτοποιηθεί πάνω από 10 – υπεύθυνος είναι ο υπουργός προπαγάνδας- Προστασίας του Πολίτη κύριος Τάκης Θεοδωρικάκος, που δεν ξέρει πόσα ψέμματα λέει- και δεν δίνουν τα ονόματα που θα έπρεπε να έχουν ταυτοποιήσει μέσα σε ενάμιση μήνα» απάντησε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά: «Ο κύριος Θεοδωρικάκος να δώσει τα ονόματα; Σας ξαναρωτάω, κάθεστε και χυδαιολογείτε. Χυδαιολογείτε κατά του υπουργού κύριου Θεοδωρικάκου, ο οποίος δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει».

«Έχει απόλυτη δυνατότητα να παρέμβει. Θα με αφήσετε να τελειώσω» είπε από την πλευρά του ο κ. Σπίρτζης. «Η αστυνομία έπρεπε να έχει ολοκληρώσει. Λέμε ότι η καθυστέρηση όπως και στην υπόθεση Λιγνάδη είναι συγκάλυψη γιατί δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς να κρύψουν στοιχεία, να εξαφανίσουν υπολογιστές. Ότι ακριβώς έγινε στην υπόθεση Λιγνάδη που δεν βρέθηκαν στοιχεία, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές. Ρωτάμε την κυβέρνηση πως γίνεται ενάμιση μήνα να έχουν βρει να έχουν ταυτοποιήσει πλήρως αυτό το κτήνος και να πρέπει να βγάλουμε τρεις ανακοινώσεις και να έχουν βρει οι δημοσιογράφοι φωτογραφίες με τα πάντα από ζωή του και να μην έχει δώσει επίσημα η ελληνική πολιτεία με τις φωτογραφίες μπας και σωθεί κανα παιδάκι».

«Είσαι βρωμερός και άθλιος»

«Εγώ πιστεύω ότι ο κύριος Σπίρτζης θα ντρέπεται όλη του τη ζωή και για αυτό που έγραψε και για αυτά που λέει. Πιο άθλιο, βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει στην ιστορία αυτού του τόπου. Είναι βρωμεροί αυτοί οι άνθρωποι και τα υπονοούμενα που πετάνε. Είναι βρωμεροί. Ξέρει πολύ καλά ο κύριος Σπίρτζης ότι ο κύριος Θεοδωρικάκος αν έβγαζε ένα όνομα στη δημοσιότητα θα διέπραττε βαρύ ποινικό αδίκημα. Ο μόνος που έχει στη δυνατότητα να βγάλει ονόματα στη δημοσιότητα είναι η δικαιοσύνη, δηλαδή ο ανακριτής και ο εισαγγελέας» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας με τη σειρά του.

Ο κ. Σπίρτζης απάντησε: «Μετά την ολοκλήρωση της αστυνομίας» κάτι που πυροδότησε οργισμένη απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης: «Μην με διακόπτετε κύριε, είστε ένας συκοφάντης, άθλιος συκοφάντης, βρωμερός τρισάθλιος. Γιατί αυτό που κάνετε είναι τρισάθλιο. Λοιπόν, ακούστε τώρα, ξέρει ο αρχιψεύτατος ότι ο υπουργός Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στην δημοσιότητα και βγαίνει και κάνει αυτή την κριτική για να πάρει ψήφους πάνω σε ένα παιδάκι και δεν ντρέπεται, και είστε και πατέρας και δεν ντρέπεσαι, άθλιε, βρωμερέ».

Και πρόσθεσε «η ελληνική αστυνομία έδρασε με επαγγελματισμό, ο ενάμιση μήνας που λέει είναι ο μήνας που δεν έγιναν διαρροές για να δέσει η υπόθεση η ελληνική αστυνομία τον έπιασε και αυτόν και τους άλλους, η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη και τα ποια ονόματα θα βγουν δεν θα το αποφασίσεις εσύ ή εγώ αλλά η δικαιοσύνη και τα υπονοούμενα σου στη Νέα Δημοκρατία μην σου πω τι να τα κάνεις. Κριτική επί τους ήθους της κυβέρνησης δεν το δέχομαι».

«Όσο και να μας βρίζεται δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν θα ανεχτούμε καθυστερήσεις, όπως στην υπόθεση του κυρίου Λιγνάδη όση λάσπη και να ρίξουν» απάντησε στο τέλος ο τομεάρχης Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button