Πολιτική

Οικονόμου για Κολωνό: «Κατάντια» οι κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για συγκάλυψη

Στο ζήτημα της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας και στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για ελάφρυνση των καταναλωτών αναφέρθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Για καλάθι νοικοκυράς: «Είναι ένα εργαλείο – ανάμεσα στα άλλα – για να μετριάσουμε το αποτύπωμα των αυξήσεων στη ζωή των ανθρώπων».

Για Κολωνό: «Η ελληνική αστυνομία κάνει το καθήκον της, η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της και η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για την τύχη και την ζωή αυτού του κοριτσιού και των υπόλοιπων παιδιών.

Σχετικά με πολιτική αντιπαράθεση γύρω από την υπόθεση και τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συγκάλυψη, αν δεν δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των εμπλεκόμενων:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει την πολιτική του απόγνωση με όχημα την χυδαιότητα πάνω σε αυτή την τραγωδία. Μια λέξη μόνο ταιριάζει σε αυτό: Κατάντια» δήλωσε ο κος Οικονόμου.

Για το νομοσχέδιο Μενέντεζ: «Μόνο η αντιπολίτευση και τα τουρκικά μέσα έχουν αυτή την αντίληψη. Είναι σε εξέλιξη, είναι μια διαδικασία που θα κρατήσει αρκετά. Εμείς έχουμε αξιοποιήσει πάρα πολύ καλά τον χρόνο».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button