Κόσμος

Αποκάλυψη Λίνεκερ: «Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League, θα ήταν καλό να το πουν εν όψει Μουντιάλ»

Τα νερά τάραξε για άλλη μια φορά ο Γκάρι Λίνεκερ, παλαίμαχος στράικερ της εθνικής Αγγλίας, με συνέντευξη του στη Mirror, όπου αποκάλυψε ότι γνωρίζει δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League και τους παρότρυνε να βγουν να μιλήσουν για να στείλουν ηχηρό μήνυμα εν όψει του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Όπως είναι γνωστό η ομοφυλοφιλία η οποία είναι ποινικό αδίκημα στο Κατάρ και ο Γκάρι Λίνεκερ το γνωρίζει καλά και για αυτό το προτείνει.

«Θα ήταν υπέροχο αν ο ένας ή κι οι δύο έβγαιναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο να το πουν. Θα ήταν καταπληκτικό. Γνωρίζω ότι κάποιοι ήταν πολύ κοντά και το σκέφτηκαν. Υπάρχει ένα ζευγάρι που ξέρω, αλλά προφανώς δεν είναι δική μου δουλειά να πω ποιοι είναι.

Πάντα θα υπάρχουν μερικοί ηλίθιοι. Αλλά είναι εύκολο για μένα να το πω γιατί δεν είμαι σε αυτή τη θέση. Σίγουρα, αν ήμουν μάνατζερ ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή, αν ήξερα ότι ένας από τους παίκτες μου ήταν ομοφυλόφιλος, αν το ήξερα ακόμα κι αν ήταν κορυφαίος θα έλεγα: “Γίνε ο πρώτος”.

Σίγουρα υπάρχει φόβος για το άγνωστο, φαντάζομαι. Ίσως ανησυχούν για το τι μπορεί να σκέφτονται οι συμπαίκτες τους, αν και μάλλον γνωρίζουν ήδη», είπε ο Λίνεκερ.

‘It would send Qatar a message.’#GaryLineker pic.twitter.com/IxF2mA1k8A

— The Mirror (@DailyMirror) October 14, 2022

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button