Ελλάδα

Δίκη Φιλιππίδη: Δεν θυμούνται την καταγγέλλουσα Μακρυπούλια, Χαλκιάς και Σχίζα

Ολοκλήρωσαν σήμερα τις καταθέσεις τους και οι τρεις ηθοποιοί, Ζέτα Μακρυπούλια, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, που κλήθηκαν να καταθέσουν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι ίδιοι κλήθηκαν να καταθέσουν, καθώς η πρώτη καταγγέλλουσα, που έχει υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα βιασμού για δεύτερη φορά το Σεπτέμβριο του 2008, μετά από πρόβα θεατρικής παράστασης σε γνωστό αθηναϊκό θέατρο, έχει αναφέρει ότι είχε συνομιλήσει μετά την πρόβα στην τουαλέτα για λίγα λεπτά με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ στην πρόβα ήταν και η Ράνια Σχίζα, αλλά και ο Τάσος Χαλκιάς.

Και οι τρεις στην κατάθεσή τους ανέφεραν ότι δεν είχε υπάρξει ζήτημα προσθήκης ρόλου από άλλο πρόσωπο, όπως έχει υποστηρίξει η πρώτη καταγγέλλουσα, ότι δεν θυμούνται να την έχουν δει κατά τη διάρκεια κάποιας πρόβας μέσα στο θέατρο, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια και η κ. Σχίζα υποστήριξαν ότι δεν γνωρίζουν καν τη γυναίκα αυτή ως ηθοποιό.

Μάλιστα, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε ότι όσες φορές συνεργάστηκε με τον κατηγορούμενο Πέτρο Φιλιππίδη, η συνεργασία τους ήταν άψογη.

«Ο Πέτρος ο Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος τελειομανής, ένας άνθρωπος του οποίου μπορώ να αφήσω το «τέλειο» στην άκρη και να βάλω μόνο το «μανιακός». Με τη δουλειά μας είναι μανιακός. Αυτό συχνά πυκνά τον κάνει να υπερβαίνει κάποια όρια σε σχέση με συναδέλφους, ειδικά νεότερους. Μέσα από τη δουλειά όμως πηγάζει αυτό και δεν έχει να κάνει σε κάτι προσωπικό με τον οποιοδήποτε» είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Χαλκιάς.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας έθεσε θέμα… ακυρότητας της διαδικασίας λόγω της αντικατάστασης μιας ενόρκου από αναπληρωματικό μέλος λόγω ειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών της, ενώ το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα το σχετικό αίτημα.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button