Ελένη Ράντου για Ρούτσι και Μπισμπίκη: Ένας άνθρωπος στο Σύνταγμα προσφέρει τη ζωή του και ασχολούμαστε με το τροχαίο

Απασφάλισε η Ελένη Ράντου σχετικά με τον… βομβαρδισμό ειδήσεων για το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, την ώρα που ο Πάνος Ρούτσι δίνει αγώνα ζωής στο Σύνταγμα.
Η γνωστή ηθοποιός, τονίζει σε ανάρτησή της, ότι καταλαβαίνει ότι όταν τα γεγονότα είναι πραγματικά σκληρά, πάντα αλληθωρίζουμε. «Αλλά αν ξαναπέσω σε άλλη δημοσίευση για το τροχαίο θα τα κλείσω όλα. Σιχάθηκα την ενημέρωσή μας» λέει.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελένης Ράντου
«Ένας άνθρωπος μες τη μέση του Συντάγματος, όχι πολύ μακριά, προσφέρει τη ζωή του με αντάλλαγμα μια αληθινή πληροφορία για το παιδί του, κι όλα τα μέσα ασχολούνται με τις υλικές βλάβες ενός τροχαίου. Εντάξει, καταλαβαίνω… Όταν τα γεγονότα είναι πραγματικά σκληρά, πάντα αλληθωρίζουμε. Κοιτάμε αυτά που μας διασκεδάζουν κιόλας. Α… Με κάνει να ντρέπομαι. Δεν είμαστε έτσι, έτσι μας θεωρούν».
Διαβάστε επίσης:
Πηγή: LIFESTYLE | topontiki.gr