Ελλάδα

Καρδίτσα: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του 12χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Καρδίτσα, μετά την αυτοκτονία ενός 12χρονου μαθητή.

Το αγόρι βρήκε κρεμασμένο μέσα στο δωμάτιό του η δίδυμη αδελφή του, η οποία σε κατάσταση σοκ φώναξε τους γονείς τους.

Η μητέρα του 12χρονου ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι το παιδί της «έφυγε» από τη ζωή με τόσο τραγικό τρόπο. «Το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί, τι ήτανε δεν ξέρουμε. Μπορεί να ήταν ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε. Από ένα ατύχημα», είπε συντετριμμένη μιλώντας στο Mega.

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 12χρονου

Οι συμμαθητές του 12χρονου μαθητή άφησαν λουλούδια στο θρανίο που έβλεπαν καθημερινά το χαμόγελο του. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star φαίνονται τα μηνύματα του έχουν φτιάξει για να τον θυμούνται για πάντα.

Στο Γυμνάσιο που πήγαινε ο 12χρονος σήμερα δεν έγινε μάθημα. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στάθηκαν στο πλευρό παιδιών και εκπαιδευτικών που είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όλοι οι συμμαθητές του άφησαν λίγα λουλούδια στην κηδεία του, η οποία τελέστηκε σε βαρύ κλίμα.

Οι Αρχές εξετάζουν διαδικτυακό παιχνίδι που έπαιζε ο 12χρονος

Ο μαθητής πρώτης Γυμνασίου, το μεσημέρι της Τετάρτης, είπε στην αδελφή του και τους γονείς τους ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του. Η δίδυμη αδελφή του μετά από λίγο τον εντόπισε κρεμασμένο.

Όπως είπαν οι γονείς του, ο 12χρονος τους είχε πει ότι έπαιζε κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι. Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 12χρονος να συμμετείχε σε διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας, καθώς από το οικογενειακό και σχολικό του περιβάλλον δεν είχαν καμία άλλη ένδειξη.

Η οικογένεια έχει παραδώσει στην αστυνομία το κινητό και τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε το 12χρονο παιδί, για να διερευνηθεί αν πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι αυτοκτονίας.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button