Ελλάδα

Κολωνός – Μπαλάσκας για τον 53χρονο: Τον βάλαμε μόνο του σε κελί γιατί οι ποινικοί θα τον περνούσαν από τη μηχανή του κιμά

Για τις πρώτες ώρες του 53χρονου στο κελί, που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, την οποία εξέδιδε, μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την οργή του, λέγοντας:

«Κύριε Μπαλάσκα έχουμε πάθει σοκ, γιατί μαθαίνω κι εγώ τώρα για την δράση του ανθρώπου αυτού που δεν είχε ένα μικρομάγαζο στον Κολωνό. Πούλαγε σε μεγάλους φορείς και ιδιωτικούς και δημόσιους.

Έπαιρνε διαγωνισμούς τους κέρδιζε και έβγαζε πολλά λεφτά ο άνθρωπος αυτός για να μπορεί να δίνει στην κυρία την προηγούμενη τσάμπα το ρύζι της εβδομάδας και να βγαίνει και να λέει “ήταν ένας άγιος άνθρωπος”. Γιατί ακούω και τέρατα ότι φταίει η μάνα. Δικάζουμε τη μάνα;».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας κι εκείνος εξοργισμένος απάντησε πως:

«Ενδεχομένως να φταίει και η 12χρονη η οποία και ενδεχομένως να τον είχε βιάσει, έχουμε κι αυτό το ενδεχόμενο. Στο τέλος μπορεί αν ειπωθεί και αυτό. Να συλλάβουμε την 12χρονη επειδή τον βίασε κιόλας. Για να μην τρελαθούμε… Όσον αφορά αυτόν τον είχαμε χτες το βράδυ, ήταν ήρεμος, ήσυχος, σκυθρωπός. Τον βάλαμε σε μοναχικό κελί».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος ανέφερε:

«Κρίμα όμως κύριε Μπαλάσκα μου τόσο κοινωνικός αυτός ο άνθρωπος να είναι μόνος του. Κρίμα είναι, να είχε παρέα ο άνθρωπος τώρα. Τόσο κοινωνικός, τόσες υψηλές διασυνδέσεις είχε, τόσες σέλφι έβγαζε. Χτες τέτοια μοναξιά δηλαδή; Γιατί;».

«Γιατί θα του κάνουν την μούρη κρέας κύριε Λιάγκα. Υπήρχε η περίπτωση να τον βάλουμε με τους ποινικούς και να τον πιάσουν και να τον περάσουν από την μηχανή του κιμά. Δεν ρισκάρουμε τέτοια πράγματα, αν είναι δυνατόν. Προφυλάσσουμε εμείς κρατούμενους στα δικά μας κρατητήρια στην πτέρυγα του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ. Τους πάντες, αυτή είναι η δουλειά μας και ο θεσμικός μας ρόλος…», ήταν η απάντηση του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button