Ελλάδα

Κολωνός – Κώστας Γιαννόπουλος: Εάν αποδειχθούν οι αναφορές που έχουν γίνει, μας τρομάζει το πόσο προχωράει αυτή η κατάσταση στην οικογένεια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του OPEN για την υπόθεση του Κολωνού και τόνισε πως «η σεξουαλική κακοποίηση δεν καταγγέλλεται εύκολα».

Ακόμα, αποκάλυψε πως δέχθηκαν τηλέφωνα από τον θείο της 12χρονης.

«Τις τελευταίες ημέρες γίναμε αποδεκτές πολλών καταγγελιών και φυσικά ενημερώσαμε την αρμόδια εισαγγελία.

Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον θείο που έλεγε ότι στο κινητό της ανιψιάς, όταν ήταν σε διακοπές μαζί, είδε την επικοινωνία με ενήλικους άνδρες και κάποια πράγματα τα οποίας μας τα περιέγραψε. Εμείς τους είπαμε τι πρέπει να κάνουν, να μιλήσουμε με τους γονείς, γιατί όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο μας παίρνει η οικογένεια τηλέφωνο και τους πληροφορούμε για τις δυνατότητες τις οποίες έχουν και την υποχρέωση απέναντι στο παιδί.

Συνήθως άμεσα γίνεται μια κινητοποίηση κι εμείς τους στηρίζουμε με διάφορους τρόπους. Μετά από αυτό δεν πήρε κανένας τηλέφωνο. Είναι φρίκη!

Εάν αποδεχθούν αυτές οι αναφορές οι οποίες έχουν γίνει σε εμάς, μας έχει τρομάξει το πόσο προχωράει αυτή η κατάσταση στην οικογένεια και γενικότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button