Ελλάδα

Κολωνός: Ψάχνουν συνεργό του Ηλία Μίχου – Τι κατέθεσε η 12χρονη – «Θα σε θάψω, θα σε σκοτώσω»

Στην ανακρίτρια οδηγείται σήμερα η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών και εκπόρνευσης.

Η μητέρα, αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί για συμμετοχή στα βασανιστήρια του ίδιου του παιδιού της.

Την ίδια ώρα ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που αποκάλυψε το Star για το πότε και το πώς ξεκίνησε η φρίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό, η οποία φέρεται να βιαζόταν και να εκδιδόταν από τον 53χρονο, εις γνώσιν μάλιστα της μητέρας της που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Ακόμα έναν άνδρα, συνεργό του Ηλία Μίχου, αναζητούν οι Αρχές, όπως έχει προκύψει από τις καταθέσεις του παιδιού.

Μετά τη σύλληψη και της μητέρας του παιδιού, οι αστυνομικοί φέρεται να ψάχνουν και έναν συνεργό του 53χρονου Ηλία Μίχου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου.

Η 12χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην κατάθεσή της ότι υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο, δίνοντας, μάλιστα το μικρό του όνομα με το αρχικό Μ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας πήγαινε και αυτός το κορίτσι στα ραντεβού.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθει περίπου 10 «πελάτες» της 12χρονης. Πρόκειται για άτομα μεγάλης κυρίως ηλικίας, μέχρι στιγμής κανένας από αυτούς διάσημος, την ώρα που η 12χρονη δίνει συμπληρωματική κατάθεση.

Η φρίκη που έζησε η 12χρονη – Τι κατέθεσε

Όταν η υπόθεση καταγγέλθηκε το παιδί έδωσε δύο καταθέσεις. Στην πρώτη δεν ανοίχθηκε και δεν κατάφερε να αποκαλύψει όσα βίωνε επί πέντε μήνες στα χέρια των βιαστών και μαστροπών της.

Οι παιδοψυχολόγοι, γνωρίζοντας καλά τη δουλειά τους, ήξεραν ότι η 12χρονη θα μιλήσει, κάτι που έγινε στη δεύτερη κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου. Τότε είναι που το παιδί αποκάλυψε τη δράση του Ηλία Μίχου: πώς της έκλεινε ραντεβού, πώς της έδινε οδηγίες για τα αυτοκίνητα των επίδοξων βιαστών της κ.α.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα χρήματα τα έπαιρνε το παιδί και στη συνέχεια τα έδινε στον δράστη, ο οποίος τα κρατούσε στο κατάστημά του.

Πώς η 12χρονη κατέληξε θύμα του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του star, την άνοιξη, όταν η μητέρα έφευγε από το κατάστημα του Ηλία Μίχου όπου εργαζόταν για να πιάσει δουλειά σε μανάβικο, ο 53χρονος ζητούσε από τη μητέρα να του στείλει τη 12χρονη για να τον βοηθάει, όπως και γινόταν.

Μέσα σε έναν μήνα άρχισε το μαρτύριο του κοριτσιού. Ο 53χρονος φέρεται να τη βίαζε καθημερινά στην αποθήκη του καταστήματος, απειλώντας το με όπλο για να μη μιλήσει και αποκαλύψει τη φρίκη.

76 προφίλ είχε για τη 12χρονη ο Μίχος

Ο Ηλίας Μίχος δε σταμάτησε όμως εκεί. Αποφάσισε να ανοίξει προφίλ σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα ραντεβού. Η πρώτη ενέργεια έγινε στις 25 Μαΐου, ανοίγοντας 76 ψεύτικα προφίλ.

Τότε άρχισε να συνομιλεί και να κλείνει ραντεβού για το κορίτσι μέχρι και 22 Αυγούστου, όχι επειδή το ήθελε ο ίδιος, αλλά επειδή το παιδί έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές.

Τα υβριστικά μηνύματα της μητέρας στον Μίχο, όταν η θεία κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει

Ακόμα, όπως αποκάλυψε η Άννα Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η θεία της 12χρονης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους, ενημέρωσε τη μητέρα της ανήλικης ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί, καθώς είχε παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά της.

Από εκείνη τη στιγμή, η μητέρα άρχισε να στέλνει υβριστικά μηνύματα στον 53χρονο Ηλία Μίχο, όπως «θα σε θάψω», «θα σε σκοτώσω», «τι είναι αυτό που έχεις κάνει στο παιδί μου». Σημειώνεται ότι πριν την παρέμβαση της θείας, δεν έχει γίνει ανταλλαγή τέτοιων μηνυμάτων μεταξύ τους.

Αίσθηση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι την ίδια περίοδο είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ενδέχεται η καταγγελία να έγινε από τη θεία του παιδιού.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button