Ελλάδα

Κολωνός-Βιασμός 12χρονης: Την ρωτούσαν «κάνεις καλό σεξ;» καταγγέλλει ο θείος της

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο ο οποίος ήταν και αυτός που εξέδιδε το κορίτσι με τον θείο της ανήλικης να καταγγέλλει ότι ανάμεσα σε αυτούς που προσέγγισαν τον μαστροπό ήταν και ένα ζευγάρι.

Μάλιστα ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε βάσει όσων έχει πει η 12χρονη στους συγγενείς της ότι ο 53χρονος την απείλησε με όπλο να μην μιλήσει λέγοντας της «θα σε σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάστε».

«Εμένα δεν με πιάνει κανένας και να το ξέρεις έχω επαφές» φέρεται επίσης να είπε ο 53χρονος στην κοπέλα όπως μετέφερε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε ο ίδιος η ανήλικη ανηψιά του εκτός από το κανονικό της προφίλ στο Facebook εμφανιζόταν και σε ένα άλλο σαν παιδί ηλικίας 16-17 ετών με φίλτρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα άτομα που επικοινωνούσαν με την 12χρονη της έλεγαν «”πότε θα έρθεις μωρό μου”, “αγάπη μου κάνεις καλό σεξ;” ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα». «Και μετά έστειλε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger ακούω μια γυναίκα. Λέει “έλα κορίτσι μου” και μόλις άκουσαν εμένα το έκλεισαν».

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, τέλος, ότι ο Ηλίας Μίχος έλεγε στο κορίτσι «θέλετε να έχετε τρώτε, θα σας δίνω πράγματα πό το μαγαζί, πήγαινε να μιλήσεις σε έναν κύριο δεν θα σου κάνει τίποτα θα σου δώσει χρήματα».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button