Ελλάδα

Κρήτη: Η ασύλληπτη στιγμή που ο σύζυγος της νεκρής 49χρονης βουτάει στη φουρτουνιασμένη θάλασσα στην Αγία Πελαγία

Ο σύζυγος της 49χρονης αγνοούμενης αγνόησε τους διασώστες, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στην θάλασσα για να βοηθήσει στην ανάσυρση της σορού.

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη γυναίκα στην Κρήτη, η οποία έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση για την ανάσυρσή της, ωστόσο ο σύζυγός της αγνοώντας τους διασώστες έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στα φουρτουνιασμένα νερά της Αγίας Πελαγίας ώστε να φτάσει κοντά στη σορό της.

Οι διασώστες τον ανέβασαν στο σκάφος του λιμενικού και του έβαλαν θερμαντική κουβέρτα. Οι δύτες έχουν εστιάσει σ΄ ένα πολύ επικίνδυνο σημείο κοντά στα βράχια με έντονο κυματισμό.

Νωρίτερα ο σύζυγός της είχε μιλήσει στην ΕΡΤ και είχε αναφέρει: «Σήμερα θα έρθουν πολλά συνεργεία θα ψάξουν στη θάλασσα. Με πήρε η γυναίκα μου πρώτα και έκλαιγε και σαν να καταλάβαμε ότι δεν κάνουν τίποτα και φεύγουν γιατί βρέχει, δεν καθάρισαν δηλαδή αυτό το χώρο που ήθελαν να καθαρίσουν.

Μετά από ένα λεπτό με παίρνει και ο Κωστής τηλέφωνο και μου λέει Μιχάλη κάλεσε γρήγορα βοήθεια το 112 γιατί μου έχει πάρει το νερό το αμάξι. Παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο το 112, είπαμε τι γίνεται, πέρασε 1,5 λεπτό, ξαναπαίρναμε τα παιδιά τηλέφωνο πίσω, τίποτα, νεκρά τα τηλέφωνα και των δύο. Ξανακαλούσαμε, τίποτα. Πήρα το γιό μου γρήγορα, ήρθαμε εδώ πέρα με ένα σχοινί, με δυσκολία, ο δρόμος ήταν κλειστός, βρήκαμε το μέρος που ήταν αυτό το παλιό κτίσμα, ακόμα έτρεχε το νερό, ήταν δύσκολο, κατεβήκαμε σιγά-σιγά, με ένα σχοινί δεμένοι και οι δύο, από άκρη σε άκρη.

Κάποια στιγμή αντικρίσαμε το αμάξι του Κώστα, κάποια στιγμή με έβαλε και εμένα το νερό από κάτω, ευτυχώς το παιδί και άλλος ένας κύριος με τραβήξαν έξω, ευτυχώς είχα δεθεί και μετά πήγαμε από άλλη μεριά, από πιο σταθερό σημείο, πάλι οι δυό μας, ξαναδεθήκαμε, πλησιάσαμε και βγάλαμε πολλά αντικείμενα από το πορτ μπαγκάζ που ήταν ανοιχτό. Κάποια στιγμή συναντήσαμε τον Κώστα στη θέση του οδηγού, δεν βλέπαμε τίποτα από τη λάσπη».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button