Πολιτική

Λοβέρδος για υπόθεση Novartis: Αισθάνομαι συγκίνηση και υπερηφάνεια γιατί νίκησα

Στο απαλλακτικό βούλευμα που εκδόθηκε ομόφωνα για την υπόθεση Novartis αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σήμερα στη Βουλή.

«Εκείνοι που επιχείρησαν να με πλήξουν προσωπικά, πολιτικά, ηθικά υπήρξαν για χρόνια λαλίστατοι και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι τους ανάλωσαν τόνους μελάνι για να εκτοξεύσουν λάσπη. Οι πολιτικοί λογαριασμοί, όμως, πρέπει να κλείνουν. Και αν οι συκοφαντικές φωνές τώρα που βγήκε ομόφωνο, τελεσίδικο βούλευμα για την οριστική απαλλαγή μου σιώπησαν, εγώ δεν θα σιωπήσω», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δεν με πείραξε, με ενθουσίασε. Από τους 10 μόνο εγώ ανακρίθηκα. Άρα και για λογαριασμό άλλων 9 έχουν δει το φως», επισήμανε μεταξύ άλλων.

«Έλεγα, αργείτε, πηγαίνετε λίγο πιο γρήγορα. Για να πάει ο φάκελος στην ανακρίτρια έκανε 4 μήνες. Όταν ζητούσα να πάνε γρήγορα τα πράγματα μου έλεγαν να περιμένετε γιατί υπάρχουν υποθέσεις υπό παραγραφή. Είχα χρόνο για παραγραφή αλλά και εχθρούς που βυσσοδομούσαν. Προήχθη η ανακρίτρια και άλλαξε 1 χρόνο μετά το 19. Επανήλθα στη νέα ανακρίτρια και είπε δεν είναι αρμόδια και η Βουλή. Είπα δε με νοιάζει θέλω εδώ όχι στη Βουλή» συνέχισε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι τον στήριξαν, ενώ έκανε και ιδιαίτερες αναφορές στην αείμνηστη πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, τον βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου, την Ευαγγελία Λιακούλη και τον Αντρέα Μπιάγκη.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button