Αθλητικά

Τσιτσιπάς για την απόσυρση Φέντερερ: «Έκλαιγα εκείνη τη νύχτα, ήμουν γεμάτος δάκρυα και το επόμενο πρωί»

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την βραδιά που ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο Laver Cup του Λονδίνου αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνες τις στιγμές.

Ο Έλληνας τενίστας που ήταν στο κορτ, στην ίδια ομάδα με τον Ελβετό, και είδε ζωντανά το “αντίο” του είπε σχετικά:«Εκείνη τη νύχτα έκλαιγα. Αυτό που με εξέπληξε ήταν το πόσα συναισθήματα ένιωθα ακόμα και το επόμενο πρωί.

Εκεί που πιστεύεις ότι τα έβγαλες όλα, ήμουν γεμάτος δάκρυα και το επόμενο πρωί. Βλέπεις όλες τις όμορφες στιγμές να περνούν από μπροστά σου, νομίζω αυτό απολαμβάνεις περισσότερο όταν μοιράζεσαι την εκπληκτική βραδιά της απόσυρσης του Φέντερερ. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα, όντας μαζί με τους συμπαίκτες του. Μακάρι μια μέρα να γίνει έτσι και η δική μου απόσυρση».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην ρακέτα που του χάρισε ο Ελβετός και με την οποία συχνά πυνκά κοιμάται μαζί της: «Του είπα, ‘θα σήμαινε τα πάντα για μένα αν μπορούσα να έχω μια από τις ρακέτες σου.

Σε θαυμάζω από τότε που ήμουν τριών ετών. Αν μπορούσα να πάρω μια από τις ρακέτες σου στο σπίτι μου, θα ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα. Ελπίζω να μην σε πειράζει να μου δώσεις κάτι από την ταυτότητά σου. Κοιτάξτε, ο Ρότζερ ήταν το είδωλό μου όταν μεγάλωνα. Ένιωθα πως θα ήταν λάθος να μην κρατήσω κάτι από τον τελευταίο του αγώνα. Ήταν πολύ ωραίο και από κάποιες φορές κοιμάμαι μαζί της».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button