Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη για τον 53χρονο που κακοποιούσε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό: «Πιεστικός…»

Ο 53χρονος που φέρεται να κακοποιούσε και να εξέδιδε μία 12χρονη από τον Κολωνό οδηγήθηκε νωρίτερα στον Ανακριτή, ζητώντας προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του, πορνογραφία και μαστροπεία με χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

Ο 53χρονος εμφανιζόταν στα social media ως ένα άτομο με έντονη πολιτική δράση και υψηλές διασυνδέσεις.

Μάλιστα, στο προσωπικό του προφίλ του στο facebook έχει αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο οποίος σε βίντεο ακούγεται να χαρακτηρίζει τον 53χρονο «καλό παιδί» και «καλό οικογενειάρχη».

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο T-live για τη γνωριμία της με τον 53χρονο, λέγοντας: «Εγώ τον είχα δει μία δύο φορές, κάποιες φορές που ερχόταν σε κάποιες πολιτικές συγκεντρώσεις κτλ. Φωτογραφιζόταν! Πιεστικός κτλ. Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ το μέγεθος. Το μέγεθος είναι συγκλονιστικό. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμείλικτη! Είμαστε όλοι γονείς. Συγκλονίζομαι, και τελικά πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά μας, τις παρέες που κάνουν, να είμαστε δίπλα τους, γιατί ο κόσμος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button