Ελλάδα

Νίκαια: Ώρες αγωνίας για την 14χρονη Μαρκέλλα που απήχθη – «Φοβάμαι μήπως σκοτώσει την αδερφή μου»

Τεράστια είναι η αγωνία για την 14χρονη Μαρκέλλα, την οποία σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η αδελφή της, την άρπαξε ένας άνδρας μπροστά στα μάτια της.

«Πήρε τη Μαρκέλλα κατευθείαν μπαμ μπαμ. Η Μαρκέλλα φώναζε. Φώναζα κι εγώ, έκλαιγα. Φώναζα ‘βοήθεια, βοήθεια’ δεν ήταν κανείς. Τρεις με τέσσερις ημέρες δεν ακούσαμε τίποτα. Φοβάμαι για την αδερφή μου, να κάνει κάτι, να τη σκοτώσει , δεν ξέρουμε» σοκάρουν οι περιγραφές της αδερφής της άτυχης Μαρκέλλας στο STAR.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το βράδυ, όταν η Μαρκέλλα και η αδερφή της πήγαν σε φούρνο της γειτονιάς και δυο αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά τους. Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και με τη βία άρπαξε τη 14χρονη.

«Ήταν ένα αυτοκίνητο μαύρο και ένα γκρι, αρπάξανε το παιδί με το ζόρι και φύγανε» περιγράφει η μητέρα της ανήλικης.

Όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης ήταν ψηλός και γύρω στα 30.

Οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο στο παρελθόν είχε απειλήσει το παιδί με μαχαίρι ενώ πριν λίγες μέρες την είχε αρπάξει από το σχολείο.

«Πριν 20 μέρες ήταν η Μαρκέλλα στο σχολείο και πήγε ο δράστης το άρπαξε με το ζόρι , το πήγε μακριά. Σε ένα υπόγειο. Είναι παντρεμένος και έχει και τέσσερα παιδιά» λέει η μητέρα της.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει η οικογένεια φέρεται να είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την ανήλικη.

«Θέλω απάντηση που είναι κόρη μου, πρέπει να επιστρέψει, που κρύβεται, φοβάμαι μη γίνει κάτι κακό» σπαράζει η μητέρα της Μαρκέλλας.

Οι άνδρες της ασφάλειας, συλλέγουν πληροφορίες για να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Στις 7/10/2022 και ώρα 21:30, απήχθη παρά τη θέληση της από ενήλικο άρρεν άτομο, από τη Νίκαια Αττικής, η Μαρκέλλα Τ., 14 ετών.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε στις 08/10/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button