Ελλάδα

Ο αγώνας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ενάντια στη Χρυσή Αυγή – «Δεν θα παραδώσω τέτοιον κόσμο στα παιδιά μας»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης εκτός από τους αγώνες στο ταρτάν που του απέφεραν διακρίσεις και μετάλλια, έδωσε κι έναν ακόμη μεγάλο αγώνα, εκείνον ενάντια στη Χρυσή Αυγή.

Μπήκε στο στόχαστρο ακροδεξιών λόγω της πολιτικής του δράσης, οι οποίοι προσπαθούσαν να μαζέψουν υπογραφές στη Σκύδρα ούτως ώστε να αφαιρεθεί το όνομά του από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Αγωνιστής και υπέρμαχος της δημοκρατίας δεν επέτρεψε ούτε λεπτό στον εαυτό του να κάνει πίσω. Πάλεψε και κέρδισε και αυτόν τον αγώνα.

«Πρόκειται για 15 άτομα που έχουν υπογράψει και οι οποίοι εκβιαστικά απαίτησαν να σταματήσω την ενασχόληση με την πολιτική. Μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα υπάρχουν τέτοιες απαγορεύσεις» είχε δηλώσει τότε ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σχολιάζοντας την προσπάθεια ακροδεξιών να μαζέψουν υπογραφές στη Σκύδρα ώστε να αφαιρεθεί το όνομά του από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

«Δεν πρόκειται να σταματήσω. Δεν θα παραδώσω τέτοιον κόσμο στα παιδιά μας. Αναρωτιέμαι γιατί κανένας ρεπόρτερ δεν έψαξε να μάθει από ποιον έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία. Το θέμα έχει αναρτηθεί στη σελίδα της Χρυσής Αυγής», ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News247.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button