Παναθηναϊκός: «Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας» λένε οι παίκτες

Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και την ήττα από την Κηφισιά που οδήγησαν στην αποχώρηση του Ρουί Βιτόρια από τον πάγκο.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θέλησαν να απολογηθούν στον κόσμο και σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν πως αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ζητούν από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους «γιατί χωρίς αυτούς όλα γίνονται δυσκολότερα».
Αναλυτικά η δήλωση των ποδοσφαιριστών:
«Η εικόνα μας στους αγώνες με την Κηφισιά και τον Λεβαδειακό δεν ήταν αυτή που αρμόζει στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και στις ικανότητες μας ως ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.
Βρισκόμαστε στην αρχή μίας απαιτητικής σεζόν σε ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Παρακαλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να σταθούν στο πλευρό μας, γιατί χωρίς αυτούς όλα γίνονται δυσκολότερα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».
Διαβάστε επίσης:
Σε ξεχωριστή πλατφόρμα της ΕΡΤ ο τελικός του Τεντόγλου στο μήκος
Η απονομή του μεταλλίου στον Εμμανουήλ Καραλή (video)