Υγεία

#PinkOctober: Προσφορά 1.000 υπέρηχων μαστού από την Teleperformance Greece

Σε δωρεά 1.000 υπερήχων μαστού προχωρά και φέτος η Teleperformance Greece,στο πλαίσιο της νέας της καμπάνιας ευαισθητοποίησης με αφορμή τον Οκτώβριο, τον κατεξοχήν μήνα αφιερωμένο στη «ροζ κορδέλα».

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της χώρας, συμμετέχει ενεργά στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μέσα από τη νέα της καμπάνια επισημαίνει πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση στην καταπολέμηση της νόσου, παρέχοντας δωρεάν υπέρηχο μαστού σε 1.000 γυναίκες.

Παράλληλα, στήριξε για πέμπτη συνεχή χρονιά τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου ‘Greece Race for the Cure’ που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, ως Επίσημος Χορηγός Εθελοντών.

«Στον καρκίνο του μαστού μιλάμε όλοι, όλες και όλα την ίδια γλώσσα. Αυτήν της πρόληψης.»

Με αυτό το σύνθημα – αναφορά στον πολύ-πολιτισμικό χαρακτήρα και την αξία της ισότητας και της διαφορετικότητας που τη διακρίνουν, η Teleperformance Greece αναδεικνύει την ενημέρωση και την πρόληψη ως την κύρια «ασπίδα» μας απέναντι στον καρκίνο του μαστού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλοςτης εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, δήλωσε σχετικά με την καμπάνια Pink October:

«Κάθε Οκτώβριο, η σκέψη μας είναι στις γυναίκες που μάχονται καθημερινά, τις γυναίκες που έδωσαν ή πρόκειται να δώσουν τη μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού, και επιδιώκουμε να συνεισφέρουμε όσο περισσότερο γίνεται, ώστε όλο και λιγότερες να βρεθούν αντιμέτωπες με αυτόν.

Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και 11 χρόνια προσφέρουμε δωρεάν υπερήχους μαστού σε εργαζόμενες της Teleperformance Greece, ενώ για δεύτερη χρονιά φέτος επεκτείναμε τη δράση μας και στο ευρύ κοινό.

Μέχρι στιγμής, έχουμε προσφέρει πάνω από 9.000 υπερήχους σε εργαζόμενες της εταιρείας μας και 2.000 υπερήχους σε γυναίκες εκτός αυτής, με τη δέσμευση να συνεχίσουμε να προάγουμε με όποιον τρόπο μπορούμε την πρόληψη ως την πιο αποτελεσματική θεραπεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού».

Για να συμπληρώσετε την αίτηση για έναν δωρεάν υπέρηχο μαστού, επισκεφθείτε έγκαιρα το jobsteleperformance.com/pink-october.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button