Ελλάδα

Τρίκαλα: Άγρια συμπλοκή 20 ανηλίκων στη μέση του δρόμου – Μηνύσεις και ένας τραυματίας

Χαμός έγινε με τα 20 ανήλικα παιδιά στα Τρίκαλα, που έπαιξαν άγριο ξύλο, με τον λόγο του επεισοδίου να μην έχει αποσαφηνιστεί. Πλακώθηκαν στο ξύλο με τους αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν μάταια για ώρα να τους χωρίσουν

Κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία, που έσπευσε ταχύτατα. Ένα από τα παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες. Με τις μηνύσεις, τις προσαγωγές και τις περιγραφές για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν, να προκαλούν αίσθηση τόσο στα Τρίκαλα, όσο και στους κόλπους του διαδικτύου.

Σχεδόν καθημερινά είναι τα φαινόμενα βίας και οι συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων στα Τρίκαλα. Τα φαινόμενα αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγρια συμπλοκή με συμμετοχή 20 ανήλικων παιδιών, σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (08-10-2022) στην περιοχή της πλατείας του παλαιού Δεσποτικού.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr, αναφέρουν ότι σημειώθηκαν προσαγωγές, υποβλήθηκαν μηνύσεις ενώ τουλάχιστον ένα από τα παιδιά φέρεται να χρειάστηκε και ιατρική φροντίδα.

Πηγή: trikalavoice.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button