Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Είμαστε συγγενείς και από το ίδιο χωριό» λέει ο πρώην διοικητής του ΑΤ για τον 53χρονο

12χρονη – Κολωνός: Πολλαπλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον βιασμό και την εξώθηση σε πορνεία του κοριτσιού, ενώ στη δημοσιότητα ήρθε και η σχέση του 53χρονου με τον πρώην διοικητή του ΑΤ Κολωνού.

Ο αστυνομικός έδωσε διευκρινίσεις για το ζήτημα και ξεκαθάρισε τη φύση της σχέσης του με τον κατηγορούμενο.

Όπως είπε ήταν διοικητής στο ΑΤ Κολωνού μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019 και έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του όπως έχει την τάση να κάνει και με άλλους ανθρώπους. Μάλιστα πάνω στην κουβέντα βρέθηκαν να είναι συγχωριανοί και μακρινοί συγγενείς.

Εξήγησε μάλιστα ότι ποτέ δεν προμήθευε με προϊόντα το ΑΤ Κολωνού όπως είχε κυκλοφορήσει.

«Είθισται αυτός ο κύριος σε εισαγωγικά να φωτογραφίζεται με τη μισή Ελλάδα. Είχε φωτογραφηθεί με όλους. Βρεθήκαμε κάπου μακρινοί συγγενείς και ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία. Είμαστε μακρινοί συγγενείς. Είναι κάτοικος της περιοχής και είχε μια τάση να φωτογραφίζεται.

Να βγάλουμε μια φωτογραφία μου είχε πει γιατί είμαστε από τον ίδιο νομό και τίποτα περισσότερο. Ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τον πατριώτη. Λέμε μια καλημέρα με έναν άνθρωπο και μετά βλέπουμε ότι είναι τέρας. Τι να κάνουμε γι’ αυτό δεν μπορούμε να προφυλαχθούμε.

Η φωτογραφία αυτή το 2018 ή 2019. Εγώ έχω φύγει από το τμήμα της περιοχής 4 χρόνια. Δεν προμήθευε ποτέ με προϊόντα το αστυνομικό τμήμα. Ξαφνικά με στοχοποιούν στα social media», είπε ο πρώην διοικητής του ΑΤ Κολωνού στην εκπομπή Tlive.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button