Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα του κοριτσιού

12χρονη – Κολωνός: Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που βιαζόταν και εξωθούταν στην πορνεία, στον Κολωνό, συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς κατηγορείται μάλιστα για μαστροπεία.

Δηλαδή, η ίδια η μητέρα του κοριτσιού εξωθούσε στην πορνεία μαζί με τον 53χρονο Ηλία Μίχο την κόρη της.

Σημειώνεται, πως οι Αρχές βρήκαν εμβάσματα που γίνονταν σε τραπεζικό λογαριασμό από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, με μικροποσά από 30 ως και 80 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, βέβαια, πως η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε στην αστυνομία τον 53χρονο Ηλία Μίχο, αλλά αυτό έγινε αφού οι θείοι του κοριτσιού συνειδητοποίησαν το καλοκαίρι, στη Λευκάδα, εντελώς τυχαία τι συνέβαινε με την 12χρονη όταν είδαν το κινητό της.

Προκλητικοί οι κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, αλλά αρνούνται τον βιασμό

Σημειώνεται, εξάλλου, πως τo μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν οι σύντομες απολογίες του 53χρονου από τον Κολωνό Ηλία Μίχου και του 42χρονου στην 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών με τους κατηγορούμενους να αρνούνται κάθε πράξη βιασμού.

Πρώτος βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 53χρονος κατηγορούμενος για βιασμό, ο οποίος ομολόγησε το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, παραδεχόμενος τις σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη στον Κολωνό.

Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ότι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Από την πλευρά του, ο 42χρονος παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής, ισχυριζόμενος πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Σε κάθε περίπτωση, ούτε ο 53χρονος ούτε ο 42χρονος δεν αποδέχθηκαν πως βίασαν την ανήλικη.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button