Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εξέδιδε το ίδιο της το παιδί – Ζητούσε λεφτά από την κόρη της και τον Ηλία Μίχο

12χρονη – Κολωνός: Η μητέρα του κοριτσιού που βιαζόταν και εξωθούταν στην πορνεία από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, στα Σεπόλια, συνελήφθη και η ίδια κατηγορούμενη για μαστροπεία, το απόγευμα της Τετάρτης 12/10, σε μια συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση που έχει σοκάρει την πανελλήνια κοινή γνώμη.

Δηλαδή, η ίδια η μητέρα του κοριτσιού εξωθούσε στην πορνεία μαζί με τον 53χρονο Ηλία Μίχο την κόρη της.

Ήταν λίγο μετά της 16:00 όταν πήγε το περιπολικό στο σπίτι της 12χρονης στον Κολωνό και συνέλαβε την μητέρα της 12χρονης…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα φέρεται να ζητούσε χρήματα από την κόρη της και τον Ηλία Μίχο.

Σημειώνεται, πως οι Αρχές βρήκαν εμβάσματα που γίνονταν σε τραπεζικό λογαριασμό από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, με μικροποσά από 30 ως και 80 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, βέβαια, πως η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε στην αστυνομία τον 53χρονο Ηλία Μίχο, αλλά αυτό έγινε αφού οι θείοι του κοριτσιού συνειδητοποίησαν το καλοκαίρι, στη Λευκάδα, εντελώς τυχαία τι συνέβαινε με την 12χρονη όταν είδαν το κινητό της.

Βέβαια άλλο ένα ζήτημα που τίθεται είναι αυτό της αξιοπιστίας των δηλώσεων της μητέρας, η οποία λίγες ημέρες πριν, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, είχε υποστηρίξει ότι η σύζυγος του 53χρονου Ηλία Μίχου, που απομακρύνθηκε από τον δήμο Αθηναίων και από την δημοτική παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, επιχείρησε να την δωροδοκήσει με 10.000 ευρώ για να μην καταγγείλει τη σοκαριστική υπόθεση στις αρχές.

Ειδικότερα, όπως είπε η μητέρα της 12χρονης για τη σύζυγο του Ηλία Μίχου:

«…μου είπε “Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button