Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέο ένταλμα σύλληψης ατόμου από το περιβάλλον του 53χρονου Ηλία Μίχου

12χρονη – Κολωνός: Καταιγιστικές εξελίξεις καθώς μετά τη σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού που βιαζόταν και είχε εξωθηθεί στην πορνεία τόσο από τον 53χρονο Ηλία Μίχο όσο και από την ίδια τη μητέρα του, έρχεται και νέο ένταλμα σύλληψης.

Αυτή τη φορά, το ένταλμα σύλληψης δεν θα αφορά στο οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας αλλά του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Πρόκειται για άτομο που έμαθε τι συνέβαινε μετά την καταγγελία και φαίνεται πως έδωσε χρήματα για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, δηλαδή, προκύπτει από την έρευνα ότι δόθηκαν χρήματα για να μείνει μεταξύ της οικογένειας και να μην προχωρήσει η υπόθεση

Πώς έφτασαν στη σύλληψη της μητέρας οι Αρχές

Οι συχνές επαφές μέσω μηνυμάτων με τον 53χρονο μαστροπό – βιαστή του Κολωνού και τακτικά εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον κατηγορούμενο, αποκάλυψαν την εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης, στην φρικιαστική υπόθεση του συστηματικού βιασμού της κόρης της.

Για τα εμβάσματα, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Άλλωστε, δεν χωρούν αμφιβολίες για τον ρόλο της μητέρας, έχοντας ως δεδομένα οι Αρχές τις συνομιλίες που κατέγραψαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα με τον κοριό, όπως αναφέρει το protothema.gr, και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της 12χρονης.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button