Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο 42χρονος «έχτιζε» το προφίλ του καλού και εργατικού οικογενειάρχη

Ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης συνελήφθη ως ένας από εκείνους που βίασαν το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος είναι ο πρώτος μετά τον Ηλία Μίχο, που μπήκε στο στόχαστρο των αρχών στη συγκλονιστική υπόθεση με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης παραδέχτηκε ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα πως είχε σεξουαλικές επαφές με το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής περισσότερο από μια φορές, αρνήθηκε την πράξη του βιασμού και ισχυρίστηκε πως τα χρήματα τα οποία ήταν 50-70 ευρώ τα έδινε στο χέρι του παιδιού και όχι στον Ηλία Μίχο.

“Έχει κόρη στην ηλικία της”

Παρά τις φρικαλέες κατηγορίες που βαραίνουν τον 42χρονο, οι μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν οικογενειάρχη ο οποίος δεν έδινε δικαιώματα, τονίζοντας μάλιστα ότι πληροφορήθηκαν με κατάπληξη τη σύλληψή του.

«Έπεσα από τα σύννεφα εγώ σήμερα που το είδα. Δεν ξέρω, δηλαδή, τι να πω… οικογενειάρχης, δεν… δεν ξέρω… δεν ξέρω, έχουμε τρελαθεί όλοι μας. Δεν έχω ακούσει και κάτι γι’ αυτό το παιδί, τι να πω, δεν ξέρω. Έχει και τρία παιδάκια. Έχουμε συγκλονιστεί όλοι. Δε μπορούμε να πιστέψουμε στ’ αυτιά μας, δηλαδή… Εγώ τον έβλεπα με την οικογένειά του, δούλευε… όλη μέρα δούλευε… δεν περίμενα ποτέ να ακούσω κάτι τέτοιο», περιγράφει γείτονας του 42χρονου.

Μηχανικός στο επάγγελμα ο Γιάννης Σοφιανίδης, παντρεμένος, έχει τρεις κόρες. Το ένα μάλιστα, από τα κοριτσάκια του είναι 12 ετών. Όπως το παιδί που κατηγορείται ότι βίασε.

Στον Ασπρόπυργο όλοι έχουν πέσει από τα σύννεφα όταν έμαθαν για τον γείτονά τους.

Συγγενής 42χρονου ανέφερε: «Σοκαρίστηκα. Δεν το περίμενα από αυτό το παιδί. Δε ξέρω. Δε ξέρω τι να σας πω. Έχει τρία παιδάκια. Η αλήθεια, δεν τον πολυέβλεπα. Τον πατέρα του είχα. Ο πατέρας του ερχόταν με έβλεπε…».

Οι συγγενείς του 42χρονου στην αρχή νόμιζαν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Όταν όμως, είδαν τη φωτογραφία και το όνομά του να δημοσιοποιείται, τα έχασαν…

Συγγενής του 42χρονου: «Τον γνώριζα. Σίγουρα πέσαμε από τα σύννεφα. Τι… Κανείς δεν το πίστευε. Έτσι, ήσυχο παιδί, δεν μίλαγε πολύ, φαινόταν ήσυχος. Μ’ ένα μηχανάκι ήταν, έχει τρία παιδιά, τρία κοριτσάκια. Οικογενειάρχης είναι. Έχουν τρελαθεί όλοι οι άνθρωποι. Όλοι στη γειτονιά δεν το πιστεύουν. Είναι φοβερό. Εδώ πέρα, όλοι έχουν φρίξει, έχουν τρελαθεί».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button