Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ψάχνουν τον «Μιχάλη» ως πιθανό συνεργό του Μίχου-Συνόδευε το κορίτσι στους βιασμούς

12χρονη – Κολωνός: Ένα άτομο ονόματι «Μιχάλης» ψάχνουν οι Αρχές, ως πιθανό συνεργό του 53χρονου βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου.

«Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», είπε η 12χρονη, επιβεβαιώνοντας δηλαδή ότι υπάρχει στενός συνεργός του Ηλία Μίχου με άμεση εμπλοκή στην εκπόρνευση της 12χρονης.

Ο «Μιχάλης», όπως κατονόμασε τον συγκεκριμένο άνδρα η 12χρονη κατά την αρχική της κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου, φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με τους βιαστές, ενώ συνόδευε το κορίτσι στο Μετρό των Σεπολίων όπου είχε οριστεί ως μόνιμο σημείο συνάντησης.

Μάλιστα, η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι όταν ο 53χρονος κατηγορούμενος μαστροπός την ακολουθούσε στα ραντεβού, φρόντιζε να μένει σε απόσταση, υποδεικνύοντάς της τα αυτοκίνητα των «πελατών».

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Η 12χρονη δεν έχει δώσει περισσότερες απαντήσεις σχετικά με τον «Μιχάλη» στις συμπληρωματικές της καταθέσεις.

Η 12χρονη βυθίστηκε στη σιωπή μετά τη σύλληψη της μητέρας της

Εξάλλου, οι αστυνομικοί, πλέον, έχουν να αντιμετωπίσουν και την αλλαγή στάσης του παιδιού, που φαίνεται ότι μετά τη σύλληψη της μητέρας του έχει βυθιστεί στη σιωπή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συμπληρωματική κατάθεση της Τετάρτης η 12χρονη, που έχει βασανιστεί άγρια και έχει υποστεί πολλαπλούς βιασμούς τους τελευταίους μήνες, επί 50 λεπτά περιορίστηκε στα τυπικά και στο να δίνει αόριστες απαντήσεις, ενώ το προηγούμενο διάστημα, μετά τη σύλληψη του Μίχου για τον οποίο μόνη της είχε δηλώσει «θέλω να πάει φυλακή», είχε δώσει κρίσιμα στοιχεία και κομβικές πληροφορίες και είχε άριστη επαφή με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Τώρα οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να βρουν τρόπο να επαναπροσεγγίσουν το κορίτσι, σε μια προσπάθεια να πάρουν απαντήσεις για κομβικά ερωτήματα.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button