Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το καλοστημένο σχέδιο του 53χρονου για να καλύπτει τα ίχνη του

Ο συλληφθείς Ηλίας Μίχος είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τη δράση του καθώς φοβόταν μη γίνει αντιληπτός στη γειτονιά.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον τρόπο δράσης του 53χρονου Ηλία Μίχου ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο Μίχος είχε οργανώσει τον τρόπο ώστε να περνάει κάτω από τα ραντάρ της τοπικής κοινωνίας κατά το τετράμηνο που τελούσε τις πράξεις οι οποίες έχουν σοκάρει το πανελλήνιο.

Κανόνιζε, λοιπόν, τα ραντεβού μέσω διαδικτύου και παρέδιδε ο ίδιος στους άνδρες το παιδί σε σημείο που αυτός υποδείκνυε και το οποίο ήταν πάντα εκτός Κολωνού.

Οι πελάτες – κτήνη παραλάμβαναν τη 12χρονη από το σημείο που τους καθόριζε ο 53χρονος, ο οποίος ήθελε να ελέγχει τα πάντα, ακόμα και τα σημεία συνεύρεσης με τη 12χρονη.

Ο Μίχος τους έλεγε την ώρα που θα έπρεπε να επιστρέψουν το παιδί σε αυτόν. Το σημείο, δε, στο οποίο παραλάμβανε το 12χρονο κοριτσάκι, ήταν άλλο από εκείνο που είχε προηγουμένως κανονίσει και παραδώσει νωρίτερα το παιδί, προφανώς για να μη κινεί τις υποψίες.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, η ίδια δεν είχε πάρει ποτέ χρήματα από τους άντρες, αλλά τους είχε δει πολλές φορές να πληρώνουν τον 53χρονο κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο.

Της έστελνε μηνύματα «μωρό μου τι κάνεις» – Σοκάρει η μαρτυρία θείου της 12χρονης

Στις νέες αποκαλύψεις, ο θείος του θύματος, ο οποίος μαζί με την αδελφή του ανακάλυψαν τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην 12χρονη, σοκάρει με τα όσα αποκαλύπτει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στις κάμερες ο θείος της 12χρονος:

«Το αποπλάνησε το κοριτσάκι. Πήγαινα και εγώ πλατεία, έβλεπα, την κυνήγαγα τη μικρή. Την ξανάβαζα μέσα, μετά την έχανα ξανά (…).

Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα.

Η αδελφή μου το είδε, στη Λευκάδα βασικά. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί.

Και ‘που είσαι;’ και ‘μωρό μου’, και ‘τι κάνεις;’ Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες. Βασικά, δεν το περιμέναμε γιατί εγώ αυτόν τον έβλεπα. Και στο λόφο, και εδώ και παντού, τον ήξερα χρόνια».

Απομακρύνθηκε η σύζυγος του 53χρονου από τον δήμο Αθηναίων

Σημειώνεται, εξάλλου, πως σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης απομάκρυνε από τον Δήμο και διέγραψε τη σύζυγο του 53χρονου.

Σύμφωνα με πηγές του δήμου Αθηναίων, τής είχε ζητήσει από χτες Δευτέρα την απομάκρυνσή της, ενώ σήμερα πήρε την καθοριστική απόφαση μετά και τις νέες καταγγελίες ότι ήθελε να δωροδοκήσει την οικογένεια του κοριτσιού για να σιωπήσουν.

Η γυναίκα που μέχρι πρότινος ανήκε στον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, είναι μέλος της ΝΟ.ΔΕ. Α2 Αθηνών, σύνεδρος της ΝΔ και ταμίας στο φιλανθρωπικό σωματείο «Σωματείο κυριών & Δεσποινιδών η Αγία Τριάς».

Μάλιστα, πηγές του Δήμου Αθηναίων αναφέρουν ότι είναι προφανές πως μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο η σύζυγος του κατηγορουμένου να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button