Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Υπάρχουν άλλες δύο καταγγελίες για Μίχο και Σοφιανίδη, λέει ο Απόστολος Λύτρας

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα απολογηθεί η μητέρα της 12χρονης που συνελήφθη αφού κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Ο δικηγόρος της γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στις κάμερες, σημείωσε ότι η 37χρονη εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

«Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία. Οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι. Μοναδικό στοιχείο κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαζί του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

Μάλιστα, ο ποινικολόγος προσθέτει:

«Σε επικοινωνία που είχα με τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά, λένε ότι είναι δεδομένο ότι δεν έχει σχέση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο (σ.σ.: Ηλία Μίχο) και τον 42χρονο (σ.σ: Γιάννη Σοφιανίδη).

Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων, άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα.

Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία. Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτό όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται.

Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα. Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα. Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button