Ελλάδα

Ζέτα Δούκα για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα»

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης 12χρονης από τα Σεπόλια.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη από τον 53χρονο προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Ο άντρας φέρεται να την βίαζε και να την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής. Είχε μάλιστα δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους βιαστές του και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη ούτως ώστε να την κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στην υπόθεση και τόνισε ότι η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα όσων έκλεισαν ή προσπάθησαν να κλείσουν ραντεβού με το παιδί και να ζητήσει την τιμωρία τους.

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της:

«Είναι σημαντικό να γίνονται γνωστά τα στοιχεία των βιαστών/παιδοβιαστών γιατί εκτός του ότι θα βγουν πιθανότατα και άλλα περιστατικά στη φόρα, η κοινωνική απαξία και κατακραυγή μπορεί να λειτουργήσουν και ανασταλτικά για κάποιους μελλοντικούς επίδοξους εγκληματίες.

Η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των 213 επίδοξων παιδοβιαστών του 12χρονου κοριτσιού και σκληρή τιμωρία των τεράτων που την εξέδιδαν και την κακοποιούσαν. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα! Φτάνει πια!!».

Η ανάρτησή της Ζέτας Δούκα:

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button