Ελλάδα

Κολωνός: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι, θα πάω στο νεκροταφείο» λέει ο πατέρας του 36χρονου

O πατέρας του 36χρονου που εμπλέκεται στην εξοργιστική υπόθεση των συστηματικών βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια φαίνεται σοκαρισμένος και μάλιστα, καλεί τον γιο του να αναλάβει τις ευθύνες του, αν έχει κάνει κάτι.

«Είμαι 23 χρόνια χωρισμένος, δεν ξαναπαντρεύτηκα γι’ αυτό το θέμα, για το παιδί μου. Στις 29 του μηνός έρχεται για το χαρτζιλίκι του. Είχε μια κοπελίτσα, πήγε στη Γερμανία, χώρισαν. Κοπέλες γνώρισε. Είχα γνωρίσει δύο…», είπε στον Alpha ο πατέρας του 36χρονου κατηγορούμενου που είναι διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Μεταξά και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Διαβάστε επίσης: Παντρεμένος με ανήλικο παιδί – Τα προφίλ των παιδεραστών που θα συλληφθούν τις επόμενες ώρες
«Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι, εγώ θα πάω για το νεκροταφείο. Αυτό με πληγώνει. Είναι φιλότιμο παιδί, λίγο νευρικός. Μου έλεγε ψέματα για διάφορα πράγματα…», πρόσθεσε.

«Δεν ρίχνω πουθενά ευθύνες. Να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του, αν έχει κάνει κάτι. Έχει περάσει πολλά στη ζωή του και να αναλάβει σαν άνδρας. Να πει την αλήθεια του και να υποστεί τις συνέπειες αν είναι πραγματικότητα αυτό το πράγμα», τόνισε ο πατέρας του 36χρονου.

«Και 16 να ‘ναι και 17 να ‘ναι, είναι ανήλικο το κορίτσι. Δεν το περίμενα αυτό από το δικό μου παιδί. Να αναλάβει την ευθύνη του. Εγώ είμαι 70 χρονών, τη ζωή μου την έκανα. Αν θέλει να με εξολοθρεύσει, ας με εξολοθρεύσει», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 36χρονου.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button