Ελλάδα

Κολωνός-Δήμος Βερύκιος: «Ταυτοποιήθηκε παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στη μητέρα της 12χρονης – Μιλάμε για 20-25 ευρώ»

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. Ταυτοποιήθηκε άτομο που είχε καταθέσει χρήματα στη μητέρα της 12χρονης.

Σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο: «Με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ταυτοποιήθηκε για την υπόθεση του 53χρονου, ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Και όχι μεγάλα ποσά, 20 και 25 ευρώ.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το κορίτσι από την υπόθεση του βιασμού στον Κολωνό αναγνώρισε περισσότερα από 10 άτομα ως βιαστές του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η αναγνώριση των βιαστών έγινε από την 12χρονη μέσα από φωτογραφίες ταυτοτήτων γεγονός που δείχνει ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στις φωτογραφίες αυτές από την εφαρμογή που είχε φτιάξει ο 53χρονος κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος προκειμένου να προσελκύει τους «πελάτες».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι μαρτυρίες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό κάνουν λόγο για περισσότερα από 100 αρρωστημένα «ραντεβού».

Άρα, όπως λένε οι ίδιες πηγές, αυτό σημαίνει ότι από τη μια υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και από την άλλη ότι οι περισσότεροι εκ των βιαστών ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους με την 12χρονη για αρκετές φορές

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται την ώρα που η Αστυνομία δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 53χρονου, φερόμενου ως βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και του 42χρονου «πελάτη» του, οι οποίοι σήμερα στις 11 το πρωί οδηγούνται στον ανακριτή

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προβληματίζονται, πάντως, για το πώς ο 53χρονος έφτασε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας της 12χρονης σε τέτοιο σημείο και να κρύβει το σκηνικό φρίκης.

Σημειώνεται ότι το παιδί είχε καινούργιο ποδήλατο, καινούργιο πανάκριβο κινητό τηλέφωνο ενώ πολύ συχνά έμενε έξω μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.

Όλα αυτά εκτιμάται από τους αστυνομικούς ότι θα έπρεπε να είχαν δημιουργήσει προβληματισμό στους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της 12χρονης.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button